«Μεγάλη οικογένεια η Μπάγερν»

90

Έχει κερδίσει μεγάλους τίτλους, με τη Μίλαν, την Τσέλσι, την Παρί Σαιντ Ζερμαίν, και τη Γιουβέντους.

Αλλά, ο Κάρλο Αντσελότι, δηλώνει ότι οι προσδοκίες γι’αυτόν στη Μπάγερν, είναι εντελώς διαφορεικές απ’ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν επιλέχθηκα για να κερδίσω τα πάντα» είπε στη «Welt», «Πρέπει να σιγουρέψουμε, ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, και θα παραμείνουμε μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη» είπε.

Ο Αντσελότι, οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του δεκάτου Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, το γνωστό «Decima», αλλά, η αποτυχία του την επόμενη σαιζόν να το διατηρήσει, τον οδήγησε στην απόλυση.

«Είχαμε φτάσει στα ημιτελικά του Champions League, και χάσαμε το πρωτάθλημα για ένα βαθμό» είπε, «στη Ρεάλ, σταθερότητα σημαίνει να κερδίζεις τα πάντα».

Ο Ιταλός προπονητής, ενυπωσιάστηκε από τις υποδομές της Μπάγερν, και στη Βαυαρία αισθάνεται ήδη σαν στο σπίτι του.

«Η Μπάγερν έχει ήδη μια πολύ καλή εικόνα, και πλούσια ιστορία, και παράδοση. Το σημαντικό είναι, ότι ο σύλλογος διοικείται από πρώην παίκτες, γεγονός που τον καθιστά μοναδικό».

«Ο σύλλογος δεν έχη χρέη, έχει φανταστικούς χορηγούς, και υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα. Αυτοί είναι παράγοντες που εξασφαλίζουν σταθερότητα. Υπάρχει μια συναδελφικότητα στο σύλλογο, όλοι στην ομάδα, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Συνήθιζα ν’αντιμετωπίζω τον πρόεδρο Κάρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε σαν παίκτης, αλλά πρόσφατα γευματίσαμε μαζί και ένιωσα σαν να συνάντησα έναν παλιό φίλο».

"Μεγάλη οικογένεια η Μπάγερν"
Σαν παλιό φίλο βλέπει τον πρόεδρο της Μπάγερν, Κάρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε 9φωτό) ο Κάρλο Αντσελότι

Να δούμε αν θα έχει ο Κάρλο Αντσελότι τις ίδιες απόψεις, όταν έρθει η ώρα να φύγει από το σύλλογο της Βαυαρίας…..