Φρένο του Κρόνου στον Θρίαμβο

36

Ο Κρόνος Αργυράδων, έβαλε φρένο στην ανοδική πορεία του Θρίαμβου Σερβιανών.

Η γηπεδούχος πήρε τη νίκη με 2-0, με την ομάδα του Νίκου Γκούρα να προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά να μη μπορεί να είναι ουσιαστική, σ’ένα ματς που είχε ως κύριο στοχείο τις δυνατές μονομαχίες.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο πρώτο 45άλεπτο. Υπήρξαν δυνατές μονομαχίες, και χρειάστηκε αρκετές φορές ο διαιτητής να δείξει κίτρινη κάρτα.

Ο Κρόνος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά έλειψαν οι φάσεις.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος, αν και πάλι υπήρχαν δυνατές μάχες. Ο Κρόνος εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που είχε στο ματς, και εφτασε στη νίκη με γκολ στο 53′ και στο 57′, με Σπαχίου και Χαρτσιά.

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

15′ Μετά από σέντρα του Κολιάρα, σουτ εξ’επαφής του Χάρτσια, απέκρουσε ο Αρχοντάκης σε κόρνερ.

50′ Δυνατό σουτ του Τσιαφίτσα, ο Ζάχος απέκρουσε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

53′ Σουτ του Τατίδη, διώχνει ο Αρχοντάκης, στην επαναφορά ο Σπαχίου κάνει το 1-0.

57′ Δυνατό σουτ του Κωσταμένα, ελάχιστα άουτ.

57′ Σέντρα από αριστερά του Παπαστεργίου, ο Χαρτσιάς με βολέ το 2-0.

80′ Ο Γκέκας δυνατό σουτ, απέκρουσε ο Αρχοντάκης.

91′ Ο Πολυχρόνης δυνατό σουτ, άουτ.

93′ Μεγάλη ευκαιρία για το Θρίαμβο. Ο Διαμαντόπουλος σέντραρε, ο Μπλέτσας με το μυτάκι προσπάθησε να σκοράρει, ο Ζάχος όμως απομάκρυνε σε κόρνερ.

94′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κρόνο. Ο Κατσιαμήτας με ατομική ενέργεια πέρασε τον Αρχοντάκη, πλάσαρε αλλά αμυντικός απομάκρυνε στη γραμμή.

ΚΡΟΝΟΣ: Ζάχος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Αχείμαστος, Πουλημένος (75′ Γκέκας), Ντατίδης, Χάρτσιας (90′ Βλάσης), Χατζηδημητρίου, Παπαστεργίου (72′ Κατσιαμήτας), Κοιλιάρας (20′ Σπαχίου), Μουζακίτης.

ΣΕΡΒΙΑΝΑ: Αρχοντάκης, Πάσχος (80′ Μπάλας), Πάκος, Κωσταμένας, (75′ Μελιγγιώτης), Βραχνός, Τσουμάνης (58′ Πολυχρόνης), Τσιαφίτσας (90′ Σγουρούδης), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας, Δοαμαντόπουλος.

Διαιτησία: Πολυχρονίου (Καστοριάς). Βοηθεί: Πρέσπαρης – Τριανταφυλλίδης.

Ράνια Κρικώνη