Νέες επιτυχίες της Γιαννιώτικης Τοξοβολίας

Νέες επιτυχίες της Γιαννιώτικης Τοξοβολίας, η οποία, εκπροσωπούμενη από τον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΟΜΙΛΟ ΗΠΕΙΡΟΥ, πανηγυρίζει από το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, ένα νέο χρυσό μετάλλιο και διακρίσεις των αθλητών του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας Κορινθίας, αγώνας τοξοβολίας ανοικτού χώρου, ολυμπιακού και σύνθετου τόξου, Α’ και Β’ αγωνιστικής κατηγορίας, από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Σ.Ο.Α.Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τον Αθλητικό Σύλλογο « ΑΡΚΑ » Ταεκβοντό Άστρους και τον Δήμο Νεμέας.

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, δίνοντας για άλλη μια φορά δυναμικό παρών σε επίσημο αγώνα τοξοβολίας, συμμετείχε στην διοργάνωση με δύο αθλητές του, τον Παναγιώτη Μάγγο και το Νίκο Μαυράκη, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Β΄ κατηγορία ανδρών ολυμπιακού τόξου, σε απόσταση 70 μέτρων από τους στόχους.

Οι αθλητές του Συλλόγου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, καθώς ο μεν Παναγιώτης Μάγγος, με επίδοση 544/720, κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, ο δε Νίκος Μαυράκης, με επίδοση 508/720 κατέλαβε την τέταρτη θέση στην ίδια κατηγορία. Αμφότεροι οι αθλητές πανηγύρισαν την άνοδο στην Α’ αγωνιστική κατηγορία, στην οποία και θα συμμετέχουν στο εξής με την φανέλα του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ. Η επιτυχία τους αυτή λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, λαμβανομένων υπόψη των αντίξοων καιρικών συνθηκών, καθώς οι αθλητές αγωνίστηκαν σε ανοικτό χώρο, με θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου!

Των διακρίσεων αυτών προηγήθηκε η συμμετοχή και διάκριση του αθλητή του Συλλόγου ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ Στέφανου Κικόπουλου στον αγώνα τοξοβολίας ανοικτού χώρου που διεξήχθη στις 28/05/2016 στην Σαλαμίνα, από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλαμίνας Τόξαρχο. Ο αθλητής του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ αγωνίστηκε στην Α’ αγωνιστική κατηγορία ανδρών ολυμπιακού τόξου, σε απόσταση 70 μέτρων από τους στόχους, εκπροσωπώντας επάξια τον Σύλλογο σε άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Το επόμενο ραντεβού των αθλητών μας με τους στόχους έχει ήδη προγραμματιστεί για τον αγώνα τοξοβολίας πεδίου που θα λάβει χώρα στην Δαφνούλα Ιωαννίνων στα τέλη Ιουλίου 2016, με συνδιοργανωτές τον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΟΜΙΛΟ, την Ακαδημία Πέλοπος Πατρών και την Τοπική Κοινότητα Δαφνούλας, με διεθνείς συμμετοχές αθλητών!! Για τον αγώνα όμως αυτό θα επανέλθουμε με νεότερο άρθρο και περισσότερες λεπτομέρειες!