Θύμισε επόχές Τούντορ

125

Θύμισε επόχές Τούντορ. Μετά τις δύο εύκολες νίκες στα δυό πρώτα ματς του Ίβιτς στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ σήμερα επέστρεψε στις παλιές, επί Τούντορ, συνήθειες. Τρύπια άμυνα, και μια αφέλεια να χαρακτηρίζει το παιχνίδι του, και απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Η οποία πραγματικότητα, βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην πέμπτη θέση, και με δεδομένη την αφαίρεση 5 βαθμών, βρίσκεται 5 πόντους πίσω απ’τον Πανιώνιο, έναν πόντο μπροστά από τον Πλατανια(…) 2 πόντους μπροστά από την Τρίπολη, και 3 μπροστά από Γιάννινα και Ατρόμητο.

Επίσης, στα δυό ματς που υπολείπονται, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπήρεσίες του Αθανασιάδη, που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες. Στη Ν.Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ θύμισε εποχές Τούντορ.Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά, ισοφάρισε, κυνήγησε το δεύτερο γκολ, και βρέθηκε να …χάνει…..Η φετινή ιστορία, σε λίγες γραμμές….

Tudor olaballa athlitika nea eidiseis
Εποχές …Τούντορ, θύμισε ο ΠΑΟΚ στη Ν.Σμύρνη…..

Προσωπικά, δε μου καίγεται καρφί αν η ομάδα μπεί στα πλει-οφ.

Τι να λέει, μια Ευρωπαική συμμετοχή, όταν η ομάδα είναι μια ποδοσφαιρική ανορθογραφία. Πες ότι μπαίνει πλει-οφς. Υπάρχει πιθανότητα να βγεί στο Champions League? Ας μη κοροιδευόμαστε…..

Να βγει δηλαδη στο Europa League, και να έχουμε τα περσυνα….. Ξεκίνημα προετοιμασίας πριν βγει ο Ιούνης, αρχές Ιούλη ματς με κάποια απίθανη, ταλαιπωρία όλο το καλοκαίρι, και πιθανή συμμετοχή στους ομίλους, έχοντας γίνει πλημμελής προετοιμασία, και με τους παίκτες «κομματια»…..

 

Άσε, τη φετινή ανορθογραφία, ας την υποστούμε για δυό ματς ακόμα. Και μετά, η διοίκηση να έχει όλο το χρόνο, να φέρει το σωστο προπονητή (μπορεί να έχει καστόρινο μπουφάν και να καπνίζει Μάλμπορο, μπορεί και όχι….), να ξεκουραστούν οι παίκτες όσο πρέπει, να γίνει σωστή προετοιμασία, και να μπεί στη νέα σαιζόν με καλές προυποθέσεις……

Στο μπάσκετ, η ομάδα διέλυσε τις φήμες, και μο Χάρης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον πατέρα του.Ο Βασιλειάδης έχει, λένε, πρόταση από Ισπανία. Είναι γνωστός στην Ιβηρική και όχι άδικα. Αν θέλει να πάει, ας πάει, κι’έδω δεν βλέπω ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της χρονιας. Λέτε ν’αποκτήσουμε ξαφνικά?

Αυτές είναι οι σκέψεις μου γι’απόψε. Δέχομαι τις …ενστάσεις σας, στο olaballa.gr@gmail.com