«……σαν ροκ συγκρότημα….»

194

Ο ΠΑΟΚ, αντιμετώπισε ακόμα μια ομάδα, που αν εμφανιζόταν στο πρωτάθλημα σαν κανονικός ΠΑΟΚ, θα την είχε αρκετούς πόντους πίσω στην βαθμολογία.

Με δέκα παίκτες από το 20′, και πίσω στο σκορ με γκολ απ’τ’αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο, οι συνθήκες ήταν οι πλέον ευνοικές για το γηπεδούχο. Για τη διαιτησία, τα ξέρετε. Κόκκινη το μαρκάρισμα του Τζιόλη, τίποτα ο Κουτρουμπής για το μαρκάρισμα στον Κίτσιου. Δυό μέτρα-δυό σταθμά. Καμία έκπληξη, με το συγκεκριμένο αντίπαλο, που κατά μια …περίεργη σύμπτωση, παίρνει όχι μόνο τα σπόρια στα πλει-οφ, αλλά και κάτι παραπάνω. Να θυμηθούμε το γκολ-οφσάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα το 2011; Τους -3 στον ΠΑΟΚ πρόπερσυ; Η τους παίκτες που έχασε με κόκκινες ο ΠΑΟΚ, πριν τον προπέρσινο τελικο Κυπέλλου;

Η ομάδα του Ίβιτς, μετά από τόσες αναποδιές, κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Βάσει έμψυχου δυναμικού, υπερτερεί των αντιπάλων. Τους λόγους, που δεν μπήκε με μεγαλύτερο βαθμολογικό πλεονέκτημα στα πλει-οφ από τους αντιπάλους της, τους φωνάζαμε όλη τη χρονιά. Στο ματς της Λεωφόρου, φάνηκε μια διαφορά. Δεν είναι μάγος ο Ίβιτς, αλλά πέρασε μια νοοτροπία στους παίκτες, να μη μπαίνουν μοιρολατρικά στα ματς, και να περιμένουν πότε θα έρθει το μοιραίο.

Ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός, πάει να σώσει μια χαμένη χρονιά, και να παίξει σκληρό ροκ, με τους δήθεν «συμμάχους» και «φίλους».

Αν τα καταφέρει; Θα φανεί στο τελευταίο ματς. Στο χειροκρότημα……

Υ.Γ: Οι αντίπαλοι, βρίζουν παίκτες του ΠΑΟΚ, που μερίδα του κόσμου της ομάδας, στρέφεται εναντίον τους. Να είστε σίγουροι, ότι οι αντίπαλοι, δεν τους …αγαπάνε. Κι’έχουν λόγους γι’αυτό.