Το Χάος μου ( Vol. 2)

48

Σ@ξ. Φαγητό. Κ#λοι. Αλκοόλ. Μπάλα. Β*ζιά. Δουλειά. Σ@ξ. Σ@ξ. Ιντερνετ. Και άλλοι κ#λοι.

Δεν ξέρω για εσένα εκεί έξω αλλά αυτά περίπου σκέφτομαι εγώ και όχι πάντα με την ίδια σειρά. Μπορεί να υπάρχουν ώρες και μέρες που ένα θέμα από τα παραπάνω να με απασχολεί περισσότερο.
Και σε σχέση να ήμουν, και παντρεμένος να ήμουν, πάλι αυτά θα με απασχολούσαν πρώτα και επιπλέον και κάποια άλλα (παιδιά, σκυλιά γατιά, γκρίνια και όλο και λιγότερο σεξ με την γυναίκα).
Έχω φίλους που και με ευτυχισμένη σχέση είναι, με γυναικάρες είναι, αλλά τον ξένο τον κ#λο θα τον σκεφτούνε.
Τεσπά. Να πω και τον πόνο μου, που τώρα τον Μάρτιο είμαι σε φάση σχέσης. Να λέμε την αλήθεια έχω συνηθίσει την ρουτίνα μου, την ησυχία μου και την παλάμη μου, αλλά ο ξάδερφός μου τα έχει με την Κατερίνα αυτό το διάστημα και η Κατερίνα του, έχει βαλθεί να με ζευγαρώσει (όπως λέει).
Μάλλον έχει βαρεθεί όταν βγαίνει μαζί μας, να μιλάμε για μπάλα και αυτή να κάθεται μόνη της και να μας ακούει (αμφιβάλλω αν καταλαβαίνει έστω τα μισά από αυτά που λέμε, αλλά συμπαθητική και γελάει όταν γελάμε και δεν έχει εκείνο το κακιασμένο βλέμμα με το φρύδι το κάπως που έχουν κάποιες).
Οπότε για να μας εκδικηθεί, ότι γνωστή έχει, μας την έχει φέρει ΤΥΧΑΙΑ, πάντα, για καφέ. Κάποιες φορές είναι περαστικές και κάθονται μαζί μας, άλλες φορές είναι σε διπλανό τραπέζι, και από τις πολλές έρχεται η μια (πιστεύω αυτή που της έκανα κλικ!)
Άσχετο αλλά το θέμα της παρθενιάς μου, δεν το ξέρει κανείς (τώρα το ξέρεις εσύ, αλλά δεν ξέρεις το όνομά μου, οπότε κανείς), ανωνυμία φίλε μου, γιατί αν το μάθει κάποιος το πρώτο που θα με πει είναι…………… σκέψου!
Τέλος πάντων η Κατερίνα, μου γνώρισε την φίλη της (Νο 9), σήμερα και μου άρεσε. Δεν το περίμενα να μου αρέσει μια κοντή, μελαχρινή, άκ#λη, ούτε αδύνατη ούτε χοντρή θα την έλεγες, β*ζί δεν μπόρεσα να καταλάβω, αλλά νορμάλ. Φυσικά εγώ μια τέτοια γυναίκα δεν θα την παρατηρούσα και ούτε θα της έδινα και πολύ σημασία, γιατί μου αρέσουν οι ψηλές (άλογο φίλε μου), με β*ζιά να ξεχειλίζουν από την χούφτα μου, ξανθιές και με κ#λο τούμπανο.
Αλλά η φίλη της Κατερίνας (δεν εκθέτω γυναίκες) ανήκει στην κατηγορία «κοντοπ@@τανο». Αυτό το βλέμμα που τα κάνει όλα (το έχω δει εγώ… σε τσόντες, ξέρω), με ερέθισε.
Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί να βγεις με κάποια, αυτή να σου μιλάει και εσύ ήδη να την έχεις βάλει στα «τέσσερα», αλλά εγώ αυτό έπαθα με το «κοντοπ@@τανο».
Και το έπαιξα χαλαρός, όταν με ρώτησε ο ξάδερφός μου: «Μαλάκα αυτή σου άρεσε, λύσσαξε η δικιά μου με τις φίλες της», και είπα: «Τι να σου πω, μυστήρια μου φάνηκε, ρώτα την δικιά σου πρώτα».
Έτσι καλύπτονται οι άντρες. Ναι γιατί ένας άντρας σαν εμένα δεν μιλάει πρώτος. Έχω χαρακτήρα. Σιγά μην την πέσω σε καμία εγώ πρώτος. Μ@λάκ@ς είμαι να φάω χυλόπιτα; Από βδομάδα θα ξαναβγούμε παρέα όλοι (έτσι πάει, θα βγούμε 4 φορές με παρέα, μετά θα γίνουμε φίλοι στο φέισμπουκ και μετά θα ρίξω μανίκι).
Και ναι αύριο που έχω ρεπό, θα πιω καφέ στην #$@#&%^$#@ να δω και άλλες γκόμενες, δεν με ξέρεις , δεν σε ξέρω, Δεν αποκαλύπτω άλλα.
I will be back