Το Χάος μου (Κύκλος 1ος)

74

Δεν ξέρω αν τον τελευταίο καιρό δυσκολεύομαι μόνο εγώ με την συμπεριφορά μου, απέναντι στους άλλους ή το παθαίνουν και άλλοι αυτό.

Είναι που ξυπνάς το πρωί, με μια μικρή στύση! ή με έναν γενικό ερεθισμό, σκέφτεσαι και χαμογελάς (κάτω από την κουβέρτα ακόμα) για τα «αίσχη» που έκανες το προηγούμενο βράδυ, ακόμα και αν ήταν της φαντασίας σου.

Σου φτιάχνει την διάθεση, ακόμα και όταν κάθεσαι στην καρέκλα «Λουδοβίκου» της μάνας σου, με την λουλουδάτη κούπα γεμάτη από γάλα, ναι πίνεις γάλα που στο ζεσταίνει η μαμά σου, αλλά δεν το λες παραέξω στους φίλους σου, για να μην σε πούνε: μαμάκια, μπέμπη, απογαλακτίσου ρε κτλ.

Ακούς φυσικά την μάνα σου να μουρμουρίζει, με την τηλεόραση στο συγκεκριμένο κανάλι, στην συγκεκριμένη εκπομπή..για χρόνια, λες και έχει κολλήσει εκεί, παρόλα αυτά εσύ την ακούς καθαρά να μιλάει για το μέλλον σου, την οικονομική κατάσταση, το πότε θα φύγεις να παντρευτείς, το πότε θα γίνει γιαγιά σαν την γειτόνισσα απέναντι (πάντα έχει έτοιμο παράδειγμα) και με τελική ερώτηση.. Τι να μαγειρέψω σήμερα. Ότι θέλεις.

Αφήνεις την κούπα στο τραπέζι, γιατί έχει φροντίσει η μάνα σου από μικρή ηλικία να διαχωρίσεις τους ρόλους αυτού που κάνει και αυτού που μαζεύει. Ντύνεσαι και σκέφτεσαι τον μ@@@κα που έχεις για προϊστάμενο και κοιτάζεις το ρολόι να μην αργήσεις.

Σε μικρή πόλη είσαι, ευτυχώς που πηγαίνεις με τα πόδια στην δουλειά και δεν χρειάζεται να ψάχνεις να παρκάρεις. Θα έπρεπε να ξυπνήσεις μισή ώρα νωρίτερα, αλλά τώρα ξέρεις ακριβώς την διαδρομή και τι χρονική αυτοκαθυστέρηση θα προκαλέσεις, αν σταματήσεις να πάρεις καφέ.

Ξέχασα να πω την λεπτομέρεια. Έχω όλα αυτά στο κεφάλι μου και ναι είμαι ακόμα παρθένος. Όχι στο ζώδιο, στο άλλο. Είμαι 30 χρονών, δεν έχω κάποια πρόβλημα, μου αρέσουν οι γυναίκες και γουστάρω αρκετές από την δουλειά (παντρεμένες, ελεύθερες, γεματούλες, αδύνατες, έχω και φετίχ το μεγάλο στήθος) μια χαρά λειτουργεί με την παλάμη μου ο αρχηγός μου, όμως είμαι υπερβολικά ντροπαλός και υπερβολικά φιλικός. Όλες με βλέπουν σαν φίλο τους.

Κάτι τους βγάζω λένε, έχω φάει αρκετές χυλόπιτες (όχι το ζυμαρικό), και στα κορίτσια με τα 90 ευρώ ή τα 60 αναλόγως το πακέτο, δεν θέλω να πάω, μια γιατί ντρέπομαι μην με δει και κανένας γνωστός και από την άλλη το έχω στο μυαλό μου ως εξής: 30 χρονών, κορμί τούμπανο, κούκλος, με αρχές, τρόπους… ε όχι και να πληρώσω, να με πληρώσουν πρέπει

. Άλλωστε έχω και το ιντερνετ, το δωματιάκι μου, την ησυχία μου (κλειδώνω τα βράδυα), ξέρεις τι τραβάει ένας φίλος μου για να γα@@@ει; Την κερνάει, την πηγαινοφέρνει, πρέπει να θυμάται πράγματα, δεν το αφήνει να δει μπάλα ή έστω όλο το ματς. Βέβαια έχω βάλει στόχο. Να βρω γκόμενα το 2019. Και όμως υπάρχω και κυκλοφορώ ανάμεσά σας…