Για την πάρτη σας ρε!!!!

263

Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας, απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά , μέχρι την επόμενη, που πιστεύουμε πως θα ρθει μέσα στα πηγάδια της Ξάνθης..

Μεγάλη νίκη για πολλούς λόγους η σημερινή. Τα παιδιά κατάφεραν να κερδίσουν εκτός απ τον αντίπαλο, και το ίδιο τους τον εαυτό, δείχνοντας ότι είχαν πολύ άγχος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.. δικαιολογημένο σε όλα τα επίπεδα το άγχος ,αυτών το παιδιών, με τόσα που έχουν περάσει όλη τη χρονιά.

Εξαιρετική διαχείριση και απ τον κ.Πετράκη που έδωσε την τόνωση που χρειαζόταν η ομάδα την κατάλληλη στιγμή κόβοντας και το ρυθμό του αντιπάλου όταν άρχιζε να ανεβαίνει.. Μάλιστα η δεύτερη αλλαγή, του Ηλιάδη κλείδωσε το μάτς με την εξαιρετική ενέργεια που κάνει, σερβίροντας στο Μανιά το 10ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Πολύ καλή η δουλειά και απ την άμυνα που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα αν εξαιρέσεις κάποιες μεμονωμένες φάσεις, που στατιστικά να το δούμε, θα κάνει και ο αντίπαλος, αλλά εκεί βρισκόταν κέρβερος κάτω απ το δοκάρια ο Περιστερίδης που αποδεικνύεται λίρα εκατό.

Για το κέντρο τι να πει κανείς; Ακούραστοι κυρίως Λίλα και Τσουκαλάς αλλά και ο Γιάκος που μοίρασε μπάλα όταν χρειάστηκε,χωρίς να αργεί να τη μοιράσει, χάνοντας μάλιστα και την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας.

Οι παίχτες μας λοιπόν κόντρα σε όλους και όλα, πλην όσον τους στηρίζουν και πιστεύουν όλη τη χρονιά, ιδιαίτερα των φιλάθλων που πήγαιναν κάθε Κυριακή στο γήπεδο ,δουλεύουν αδιάκοπα όλο αυτό τον καιρό για να φτάσουν εκεί που έχουν φτάσει .

Τέλος οφείλουμε όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα να αποδεχτούμε το κάλεσμα της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και να βρεθούμε στην Ξάνθη για να στηρίξουμε αυτή την ηρωική ,πραγματικά προσπάθεια.

Ακόμη και αν δεν κερδίσουμε στην Ξάνθη, πραγματικά την αξίζουν όλοι τη στήριξή μας, και το χειροκρότημά μας, απ τον πρόεδρο που τόσο έχει κατηγορηθεί , μέχρι το φροντιστή .

Αποδεικνύουν όλοι ότι πλέον είμαστε στη ελίτ των Ελληνικών ομάδων παρά τα μύρια προβλήματα.

Για την πάρτη σας λοιπόν ,όλοι πρέπει να είμαστε και θα είμαστε στην Ξάνθη για να που πούμε όλοι μαζί good morning Europe…!!!!