«Έχει εξελιχθεί ο Πασχαλάκης»

113

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν να ενδιαφέρεται για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκιαθίτης, μίλησε στην Πορτογαλική εφημερίδα «Record», για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

«Πρόκειται για έναν πολύ αθλητικό τερματοφύλακα, μ’έντονη σωματική διάπλαση, πολύ ψηλό γεμάτο έκρηξη στις ενέργειες του στο παιχνίδι, ο οποίος ανταποκρίνεται επιθετικά στην ανάγκη να δείξει τα αντανακλαστικά του», είπε ο κ. Σκιαθίτης, και συνέχισε:

«Έχει γρήγορες και εξαιρετικές επεμβάσεις, είναι πολύ δυνατός στις εξόδους και γενικότερα στον αέρα, όπως φυσικά και στο έδαφος. Μπορεί να διαβάσει για την ομάδα του το παιχνίδι από πίσω, δεν μένει μόνο στην περιοχή του».

Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Δουλέψαμε σκληρά αυτή τη χρονιά, ειδικά στα πόδια, καθώς είναι ένας τερματοφύλακας, που ως τώρα έχει αγωνιστεί σε μικρότερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει εξελιχθεί πολύ μετά την ομαδική δουλειά που κάναμε μαζί με την ομάδα, αλλά και σε ατομικό επίπεδο, πράγμα που τον βοήθησε να μεγαλώσει ποδοσφαιρικά».

Δείτε ΕΔΩ το Πορτογαλικό δημοσίευμα