Καλο ή κακό ήταν που αναβλήθηκε το παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα?

524

Καλο ή κακό ήταν που αναβλήθηκε το παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα? Μεγάλη η ταλαιπωρία για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπόρεσε από εκεί να συνεχίσει το ταξίδι της για τα Χανιά λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα και των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει.

Από αλλού λοιπόν περιμέναμε τα δύσκολα καθώς το αεροδρόμιο των Χανίων είχε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες από αλλού ήρθαν όμως.

Τώρα η ομάδα είναι αναγκασμένη να επιστρέψει στα Γιάννινα(σε δύσκολες συνθήκες),να ετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι που και αυτό όμως είναι στη Β.Ελλάδα που αυτή τη στιγμή χτυπάει η κακοκαιρία.Ελπίζουμε μέχρι το Σάββατο.όταν  θα πάει ο ΠΑΣ στην Ξάνθη να έχουν στρώσει τα πράγματα.

Αγωνιστικά φαίνεται ότι μπορεί να βολεύει η αναβολή του αγώνα,ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μπορεί να διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου,ημέρα Πέμπτη.

Λέμε ότι μπορεί να βολεύει γιατί ο ΠΑΣ θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για το δύσκολο παιχνίδι στην Ξάνθη(η οποία μάλλον θα αγωνιστεί κανονικά).Ένα παιχνίδι που αν ο ΠΑΣ καταφέρει και πάρει καλό αποτέλεσμα θα του δώσει άλλον αέρα στις δυο αναμετρήσεις που ακολουθούν στην έδρα του με τον Πανιώνιο (που μπορεί να είναι άλλη ομάδα τότε αν φύγουν οι Ιρανοί) αλλά και τον ΠΑΟΚ που αν τον νικήσει ξανά ο ΠΑΣ σίγουρα θα αποκτήσει πλεονέκτημα στην κούρσα για τα πλέι-οφ.

Μετά βέβαια θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στα Χανιά ο ΠΑΣ για το κύπελλο και στο καπάκι να αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Δύσκολα είναι και έτσι αλλά φαίνεται λίγο καλύτερα απο το αν γινόταν αύριο ο αγώνας με τον Πλατανιά και στις 26 η ρεβάνς.

Μόνο που είναι ένας αγώνας λιγότερος είναι σίγουρα καλύτερα,χωρίς βέβαια να ξέρουμε πότε θα οριστεί η ρεβάνς καθώς μετά τον Ατρόμητο έρχεται στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός,που ο ΠΑΣ θέλει τη νίκη εναντίον του για πάρα πολλούς λόγους και ειδικά για να σπάσει αυτή η μαύρη παράδοση που έχει με το σωματείο των Αθηνών.

Ενα ακόμη συν είναι οτι θα έχουν επιστρέψει και οι τραυματίες του ΠΑΣ και έτσι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της.