Φιλικό Βετεράνων Ηρακλή-Π.Α.Σ. Γιάννινα

149

Την ευκαιρία να ξαναβρεθούν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου είχαν παλιά αστέρια του Ηρακλή και του Π.Α.Σ. Γιάννινα με τους βετεράνους του Π.Α.Σ. να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη.

Το φιλικό έγινε στους Ταγαράδες Θέρμης σε μια πανέμορφη τοποθεσία και σε πολύ καλή μέρα. Η αποστολή του Π.Α.Σ. Γιάννινα ξεκίνησε με πολύ μεγάλη διάθεση τόσο για “πείραγμα” όσο και για ποδόσφαιρο και το γέλιο έπαιρνε και έδινε στο λεωφορείο.

Με την άφιξη στο γήπεδο των Ταγαράδων πέραν από τους Παλαιμάχους του Ηρακλή, την αποστολή του Π.Α.Σ. περίμενε μια έκπληξη καθώς στο γήπεδο βρέθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής ο οποίος είναι γνωστός για τα αισθήματα του προς τον Ηρακλή. Επίσης ένας παλιος γνώριμοςς που άφησε την δική του “πινελιά” στον Π.Α.Σ. Γιάννινα ο Κώστας Κορμαρής βρέθηκε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Προπονητής του Π.Α.Σ. Γιάννινα ο Βασίλης Παπαχρήστου, με τα δυο ημίχρονα να είναι διάρκειας 30 λεπτών.

Φιλικό Βετεράνων Ηρακλή-Π.Α.Σ. Γιάννινα
Από ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα, αγωνίστηκε ο Λάζαρος Σέμος (φωτό)

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, όντας πιο νεανικός κατάφερε να επιβληθεί με 1-4 του “Γηραίου” με τον Νίκο Τσιατούρα να είναι ο MVP της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι ο Λάζαρος Σέμος στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Π.Α.Σ. και στο δεύτερο με τα χρώματα του Ηρακλή.

Στο 8΄ ωραία πάσα του Τσιατούρα στον Γήτα εκείνος το πλασέ και 0-1, στο 15΄ σέντρα του Τσιατούρα πλασέ του Μητσόπουλου και 0-2 ενώ στο 28΄ ο Τσιατούρα με ατομική ενέργεια έγραψε το 0-3.

Στο 47΄ κάθετη μπαλιά του Κατερίνη, πλασέ του Λιάκου και 0-4 ενώ στο 60΄ μετά από κόρνερ ο Σέμος με ένα “ξερό” σουτ σημείωσε το τελικό 1-4.

Για τον Ηρακλή αγωνίστηκαν: Κορμαρής, Σέμος, Άκρας, Αμαραντίδης, Τσιρίκας,Λαμπριανίδης, Χαντζογλου, Βέλλιος, Ντινόπουλος, Δαλαμπίρας, Καραλής, Κουγιουμτζιδης, Δρακίδης, Αιδινίου

Για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα: Ντέτσικας, Γήτας, Σέμος, Μητσόπουλος, Λαδιάς, Τσιατούρας, Βαρτζιώτης, Γιάστος, Γκαρόζης, Μπουτσουρης, Κώστας, Στεργίου, Σκούφαλης, Κουβεντάρης, Παπαβασιλείου, Κατερίνης, Οικονόμου, Κλείτσας, Λιάκος, Γιαννάκης, Γκολφινόπουλος, Παπαρούνας, Χαρίσης.

Φιλικό Βετεράνων Ηρακλή-Π.Α.Σ. Γιάννινα
Ο Λάκης Παπαϊωάννου, με τη φανέλα του ΠΑΣ

Η αποστολή των Γιαννιωτών συνοδεύτηκε από τον Γιώργο Τόλια, ενώ στη συνέχεια η “Ηρακλειδεις” παρέθεσαν γεύμα σε ταβέρνα στην περιοχή της Θέρμης , οπού ήρθε και ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί τόσο στον Ηρακλή όσο και τον Π.Α.Σ. Γιάννινα Λάκης Παπαϊωαννου, ο οποίος δεν παρέλειψε να πει και δυο ανέκδοτα.

Οι δυο ομάδες των Βετεράνων ανανεώσαν το ραντεβού τους στα Γιάννενα το επόμενο διάστημα.