Ολοκληρώνει τη χρονιά με ΑΕΛ η Κ-19

33
  • Το τελευταίο της εντός έδρας και ενδεχομένως και το τελευταίο της φετινής χρονιάς θα δώσει την προσεχή Κυριακή η Κ-19 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα υποδεχθεί για την αναβληθείσα 25η   αγωνιστική του πρωταθλήματος, την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ.

    Αν και η κανονική περίοδος του φετινού πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί, εν τούτοις ο ΠΑΣ είχε επιπλέον τρία αναβληθέντα παιχνίδια να δώσει, με την αναμέτρηση στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να μην είναι σίγουρο ακόμη, εάν τελικώς θα διεξαχθεί.

    Οι Γιαννιώτες προέρχονται από την εντός έδρας τους ήττα από την ΑΕΚ, που τους άφησε στους 32 βαθμούς και εάν πάρουν το τρίποντο απέναντι στους βυσσινί, οι οποίοι είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας 23, θα έχουν κάνει μια καλή συγκομιδή βαθμών, έχοντας διανύσει γενικά και μια πολύ ικανοποιητική σεζόν.

    Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι της Κυριακής και θα διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο Epirus Sport. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο  Τζόβας Λ., με βοηθούς του τους Τσάντα Δ. και Πάνο Σ. από την ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνου Δ. από την ΕΠΣ Αρτας.

    Ράνια Κρικώνη