Μερικές μέρες υπομονή ακόμα, στο θέμα Πετράκη

449

Κατά γενική ομολογία, το θέμα που απασχολεί τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι αυτό της παραμονής ή όχι στον πάγκο της ομάδας, του Γιάννη Πετράκη.

Και έχουν δίκιο οι φίλαθλοι ν’ανησυχούν, διότι μιλάμε για τον μακροβιότερο και πλέον πετυχημένο προπονητή που πέρασε από τον ΠΑΣ.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν, είναι όπως πάντα, αρκετά. Αν έχουν βάση ή όχι, αποδεικνέται καθημερινά. Το σενάριο περί «Πανιωνίου» διαψεύστηκε, καθώς η Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ, ανακοίνωσε ήδη τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Τα σενάρια περί «Αστέρα Τρίπολης», τα διέψευσε κατηγορηματικά, και με …ειρωνικό τρόπο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Αρκάδων.

Η κοινή λογική, λέει τα εξής: Αν ο Γιάννης Πετράκης είχε δεχθεί και αποδεχθεί, πρόταση από άλλο σύλλογο, η συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ, θα είχε αποχαιρετηστήριο χαρακτήρα.

Οπότε, το παιχνίδι …παίζεται ακόμα, που λέει και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Πετράκης, θέλει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε στα Γιάννινα εδώ και τριάμισυ χρόνια. Όμως, για να γίνει αυτό, και να μη πάνε όλα στράφι, χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις.

Τόσο σε θέματα που αφορούν το έμψυχο υλικό της ομάδας, όσο και στις συνθήκες δουλειάς.

Μερικές μέρες υπομονή ακόμα, στο θέμα Πετράκη
Μετά τον Κούτρη, και ο Πασχαλάκης (φωτό) είναι υποψήφιος προς πώληση

Όσον αφορά το έμψυχο υλικό, από το ήδη περιορισμένο ρόστερ, οι μισοί βασικοί, είναι στον «αέρα». Ο Κούτρης, ήδη επωλήθη στον Ολυμπιακό. Ο Πασχαλάκης, είναι ο επόμενος υποψήφιος προς πώληση, με καλές πιθανότητες να γίνει αυτό. Ο Ακόστα και ο Λίλα, είναι στον «αέρα», καθώς δεν υπάρχει συμφωνία ανανέωσης των συμβολαίων τους. Ζάιρο και Κοροβέσης, είναιο στο χέρι του ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκουν, για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Ακόμα και για τον Τζημόπουλο ακούστηκε ότι μπορεί να έχει πρόταση από Αραβία μεριά.

Όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, κανένας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Πετράκη, και να βάζει τους παίκτες του ν’αγωνίζονται σε τεραίν όπως το …χειμερινό στους «Ζωσιμάδες». Και ακόμα περισσότερο, σε τεραίν σαν αυτά που αναγκάζονται να κάνουν καθημερινές προπονήσεις το χειμώνα.

Αυτά είναι βασικά θέματα, που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, για να ξεκαθαρίσει και τι θέμα της παραμονής του Κρητικού προπονητή στον ΠΑΣ. Αν καταφέρει ο Πετράκης, να πετύχει τις συνθήκες που θέλει, θα είναι πάνω απ’όλα για το καλό του ΠΑΣ.

Οπότε, όσο ασκεί πιέσεις και πετυχαίνει πράγματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να παραμείνει, και τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει, ώστε να γίνει καλύτερο το έργο του.