Τους σκόρπισε… στους εφτά ανέμους

43

 Βαριά ήττα γνώρισε το Κουτσελιό, αν και έπαιζε παιχνίδι «ζωής και θανάτου» στο Μέτσοβο από τον τοπικό Π.Α.Σ. με 7-0 και πλέον δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν και είχαν πρώτοι καλή στιγμή με σουτ του Θανάση, αλλά μπλοκάρει ο Αγγέλης, ενώ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι με σουτ.

Από πλευράς Μετσόβου, πολύ ωραίο σουτ του Τσιόστα Κ., εκτινάσσεται κι αποκρούει ο Γιαμβριας. Το 1-0 γίνεται όταν ο Τσουλιάης Ι. εκτελεί δυνατό πλάγιο και ο Σταχούλης με κεφαλιά σκοράρει. Ακολουθούν κι άλλες ευκαιρίες από Τσουλιάη Θ. και Παλαιοπάνο, πριν έρθει το 2-0 με τον Τρίτο, έπειτα από ασίστ του Παλαιοπάνου.

Το Κουτσελιό έχει και δεύτερο δοκάρι με τον Ντούτση, που δεν μπορει να μειώσει.

Το 3-0 γίνεται με πλασέ του Τσουλιάη Κ., μετά από κάθετη πάσα του Τσουλιάη Θ., ενώ το 4-0 με τον Σιούτα σε φάση τετ-α-τετ. Ο Τσουλιάης Θ. δίνει ασίστ στου Παλαιοπάνου, που σε κενή εστία γράφει το 5-0.

Το 6-0 με ωραίο πλασέ του Σιούτα και το τελικό 7-0, με σουτ του Τσιόστα Κ., σε επαναφορά από απόκρουση σε σουτ του Παλαιοπάνου.

Διαιτησία: Μάντζιος (Τσάντας, Κοσίνας)

Μέτσοβο: Αγγέλης, Γεωργίου (57΄ Γκουντέβενος), Τσόστας Χ. (57΄ Ζάκα), Σιούτας, Κέντρος, Τσιόστας Κ., Σταχούλης (57΄ Τσουλιάης Θ.), Τσουλιάης Κ., Τσουλιάης Ι., Παλαιοπάνος, Τρίτος (57΄ Γοδέβενος)

Κουτσελιό: Γιαμβριάς, Δάσκαλος, Κακαράντζας, Δημητρίου, Κρανας Χ., Αναγνώστου, Ντούτσης, Θανάσης, Αλεξίου, Ανδρέου, Γκεσούλης (66΄ Σιώζιος)

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ