Το ήθελε… το πήρε!

30

 Με το «φτωχό» 1-0 επικράτησε η Α.Ε. Πραμάντων των Χουλιαράδων διατηρώντας ακέραιες της ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος τα Πράμαντα ήταν καλύτερα και είχαν τον έλγχο του αγώνα αλλά και την ουσία. Στο 20΄ μετά από λάθος του Βελτσίστα ο Μπάφας έκλεψε από την μικρή περιοχή και έκανε το 1-0. Στην επανάληψη η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα ισορρόπησε και είχε κάποιες ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση.

Oi καλύτερες ήταν στο 55΄ ένα φάουλ του Οικονόμου που έδιωξε ο Κάλλιας και στο 79΄ ένα σουτ του Ρίζου που έδιωξε ο Κάλλιας με υπερένταση. Διακριθέντες από την ομάδα του Κώστα Γεωργάκη ήταν οι Χήρας, Ορφανός και Λιόντος Διαιτησία: Μάντζιος (Κόλλιας, Γιώτης)

Πράμαντα: Κάλλιας, Μωραϊτης, Χαρατσης Π., Χήρας, Δόσης Χ., Γερογιαννης, Μπάφας (85΄ Σταύρου), Νίστας, Ορφανός (90΄ Χρύσης), Λιόντος (74΄ Σιαπλαούρας), Δόσης Γ. (59΄ Ζαμπέτας)

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Τσακμάκης, Κρανάς Κ., Κρανάς Θ., Ξυλογιαννης, Γεωργούλης, Ρίζος, Λάμπρου, Γούλας (74΄ Τάτσης), Τσουμανης Α., Οικονόμου (85΄ Ηλίας).

Μιχάλης Τσάγκας