Της έσπασε το αήττητο!

100

Το επιτυχημένο σερί των 21 αγωνιστικών της Ανατολής σταμάτησε στο Νησί όπου ο τοπικός Αετός επιβλήθηκε των πρωταθλητών με 1-0 και κρατάει την τύχη… στα χέρια του για τα play out να είναι στην πρώτη θέση με πλεονέκτημα δύο βαθμών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι να διεκδικήσουν ότι καλύτερο. Άρχισαν να απειλούν από την αρχή και συγκεκριμένα στο 8΄ με τον Πρέντζα όταν εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 33΄ ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Ανατολής όταν ο Δήμος έκανε σουτ, έδιωξε ο Τσαμητρόπουλος και στην επαναφορά ο Κλιτσινάρης έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη και πάλι υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με το Νησί να απειλεί με τους Κοτσίνα και Πολύζο.

Στο 77΄ η Ανατολή «πολιόρκησε» τα καρέ του Τσαμητρόπουλου και μετά από τρία διαδοχικά κόρνερ οι παίκτες του Νησιού βγήκαν στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Πολύζο εκείνος έκανε το σουτ και «έγραψε» το 1-0.

Στις καθυστερήσεις η Ανατολή έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Εμβραϊζογλου να ισοφαρίσει.

Διαιτησία: Τασιούλας (Αγόρας, Γεωργίου Β.)

Νησί: Τσαμητρόπουλος, Ζαχάροπουλος (88΄ Χρ4ιστογιωργος), Κονδύλης, Κοτσίνας, Κουβατης, Στογιαννης, Πολύζος (90΄ Στασινός), Μάτσιας, Πρέντζας (89΄ Κάτσενος), Μπίλης, Γκόντζος

Ανατολή: Διαμάντης, Γκούμας (66΄ Κόλιος), Φίλιος, Τζίμας (26΄ Μπίζιος), Νεφρός, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Εμβραϊζογλου, Χριστακόπουλος, Φωλίνας, Δήμος.

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ