Πρώτη στα play out!

23

Την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία των play out θα έχει η Πίνδος Κόνιτσας που επικράτησε με 0-2 της Α.Ε.Μ. στο «Αγιά Σοφία» και έφτασε τους 35 βαθμούς υπερτερώντας του Νησιού στην ισοβαθμία.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν με τους Ανανιάδη και Δάσκαλο με τον 2ο να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 24΄ να ανοίξει το σκορ όταν ο Χατζηρούμπης αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι εμφανιστήκαν πιο πεισμωμένοι και ξεκίνησαν απειλητικά στο 49΄ με τον Ράγγα να χάνει καλή ευκαιρία.

Στο 52΄ ο Χαλούλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κίτσος με κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κίτσος με σουτ έκανε το 0-2.

Από εκεί και μετά χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για την ομάδα του Κώστα Τσαλιαμάνη με τους Δημόπουλο και Πούλιο ενώ η καλύτερη ήταν στο 77΄ με τον Γαλανό να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Ντάρας (Αλεξίου, Γεωργίου Β.)

Α.Ε.Μ.: Πατερέλης, Παππάς, Νάκος, Ναυρόζογλου Α., Δρόσος, Μπαλαντάνης Κ., Μαυρίδης, Ανανιάδης, Τότσικας, Ναβρούζογλου, Δάσκαλος

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Α., Ράγγας, Κίτσος, Χαλούλος (90΄ Μάντης), Πούλιος (87΄ Διαμάντης), Δημόπουλος, Τσαλιαμάνης (63΄ Γαλανός)

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ