Όλα μοιρασμένα…

17

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Ζωοδόχος και Κόνιτσα έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να φτάνουν στους 9 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 15 βαθμούς με ρεκόρ ισοπαλιών τις 6!!!

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους που είχαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή στο 7΄ όταν ο Τσίος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σιώτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά και η Κόνιτσα είχε καλή στιγμή στο 31΄ όταν ο Κίτσος με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να στείλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Καρατζένη και το… δοκάρι να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στα πρώτα λεπτά να έχουν ρυθμό. Στο 47΄ μετά από μπαλιά από δεξιά ο Τσίντας δεν κατάφερε από την μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 51΄ ο Χαλούλος είχε σουτ δίπλα στο δοκάρι για την Κόνιτσα.

Στο 53΄ ο Ράγγας έκανε χέρι στην περιοχή με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Παπαγεωργίου το εκτέλεσε κάνοντας το 1-0. Η απάντηση για την ομάδα του Κώστα Τσαλιαμάνη ήταν σχετικά άμεση όταν στο 65΄ μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα ο Δημόπουλος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Από εκεί και μετά η Ζωοδόχος ήταν πιο ενεργητική χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Σταματελόπουλος (Χαρίσης, Αλεξίου)

Ζωοδόχος: Καρατζένης, Τσίντας, Τσίος, Βλάχος, Ντούμας, Ρούσης, Ντόντης (88΄ Αναστασιάδης), Ανδρέου (70΄ Γιόγιακας), Σιώτας, Παπαγεωργίου, Τσολάκος (81΄ Δημητρίου)

Κόνιτσα: Χατζηρούμπhς, Ράγγας (77΄ Βλάχος Χ.), Ρούστα, Σπανός Χ., Σπανός Α., Μήτσος, Κίτσος, Χαλούλος, Σπανός Χ. (70΄ Πούλιος), Δημόπουλος, Γαλανός (88΄ Διαμάντης)

Mιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας