Όλα μηδέν στο Π.Ε.Α.Κ.Ι

27

 Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Κόνιτσα και Ζωοδόχος στον πρώτο αγώνα για τα play out για την παραμονή στην Α΄ ερασιτεχνική.

Ένα αποτέλεσμα που δεν είναι το καλύτερο για την Ζωοδόχο καθώς στην ειδική βαθμολογία η Κόνιτσα έφτασε τους τρεις (με το αβαντάζ που της έδινε η 11η θέση στο πρωτάθλημα) και η Ζωοδόχος τον έναν, ισοβαθμώντας με το Νησί, με το οποίο θα αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή.
Το ματς πραγματικά ήταν ένα ντέρμπι, με καλές άμυνες και κακές επιθέσεις! Η Κόνιτσα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση καθώς είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από την αρχή του παιχνιδιού και διεκδίκησε να πετύχει το γκολ σε δύο στιγμες όταν στο 19΄ ο Κίτσιος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, και στο 42΄ όταν ο Πούλιος βγήκε τετ α τετ αλλά ο Μπάτζιος, βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στην επανάληψη η Ζωοδόχος μπήκε με περισσότερο πάθος και προσπαθούσε να βγει στην επίθεση. Ωστόσο ο Κώστας Τσαλιαμάνης είχε τοποθετήσει σωστά την άμυνα που έδιωχνε τι επικίνδυνες μπαλιές.
Η Κόνιτσα είχε ένα καλό τέταρτο από το 65΄ και απείλησε δύο φορές με φάουλ του Δημόπουλου, στο 65΄ και το 76΄ όταν το πρώτο πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ το δεύτερο έδιωξε ο Μπάτζιος.
Στη συνέχεια, και το τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Λάζαρου Γιώτη είχαν τρεις καλές στιγμές και συγκεκριμένα στο 81΄ όταν ο Τσολάκος με σουτ μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Χατζηρούμπη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 83΄ το σουτ που επιχείρησε ο Βλάχος.
Τέλος στις καθυστερήσεις ο Τσολάκος πάσαρε ωραία στον Σιώτα, που βρέθηκε στην περιοχή, εκείνος σούταρε, αλλά και πάλι ο Χατζηρούμπής δήλωσε παρόν και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Θανασιάς, Σπυρογιώτης)
Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Α. (90΄ Διαμάντης), Ράγγας, Κίτσιος, Χαλούλος, Πούλιος (82΄ Σπανός Δ.), Δημόπουλος, Τσαλιαμάνης (54΄ Γαλανός)
Ζωοδόχος: Μπάτζιος, Τσίντας, Τσίος (80΄ Ζώης), Βλάχος, Καρβούνης (56΄ Ανδρέου), Ρούσης, Παπάς, Ντόντης, Σιώτας, Αναστασιάδης (72΄ Καμπέρης), Τσολάκος.
Μιχάλης Τσάγκας