Ο Λεωνίδας Μαλισσόβας στο «τιμόνι» της Ελεούσας

50

Τον μέχρι πρότινος προπονητή του Π.Α.Σ. Μετσόβου και για τέσσερα συναπτά έτη, Λεωνίδα Μαλισσόβα ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος κόουτς εκτός από τις παραστάσεις που έχει στις ανδρικές ερασιτεχνικές κατηγορίες, έχει πλούσιο βιογραφικό στις αναπτυξιακές ηλικίες κάτι που ταιριάζει «γάντι» στην ομάδα της Ελεούσας καθώς είναι η ομάδα που έχει ένα από τα μεγαλύτερα «φυτώρια» στην Ήπειρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Το Δ.Σ του Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της, παίχτες και προπονητή και εύχεται υγεία σε όλους .

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό στα μέλη μας , τους αθλητές μας , όλων των τμημάτων , καθώς και στο φίλαθλο κοινό μας, ότι έχουν ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή του δαπέδου , που με την ολοκλήρωση του , θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα εγκαταστάσεων που αντιμετώπιζε το σωματείο μας .

Θα θέλαμε επίσης να σας κάνουμε γνωστό ότι για την νέα αγνωστική περίοδο προπονητής της ομάδος μας θα είναι ο Κος ΜΑΛΙΣΟΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδας μας και του ευχόμαστε τα καλυτέρα . Για το Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ»

Μιχάλης Τσάγκας