Νίκησε και παραμένει ψηλά!

18

 Σε ακόμα μία νίκη προχώρησε η Θύελλα Κατσικάς. Αυτή τη φορά «θύμα» της η αδύναμη Α.Ε. Πραμάντων, με την Θύελλα να επικρατεί με 2-1 και να παραμένει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις με την ομάδα του Γιώργου Λαδιά να εκμεταλλεύεται την εμπειρία και το ταλέντο και να φτάνει στην επικράτηση.

Στο 29΄ ο Γούλας έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Μπελεβέτης με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η Α.Ε. Πραμάντων προσπάθησε να απαντήσει και απείλησε στο 62΄ με τον Λιόντο που είχε δοκάρι.

Όμως η Θύελλα εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που δημιουργήθηκαν και στο 75΄ ο Γιαννάκης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά «έσπασε» την μπάλα στον Αντωνίου και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε η Α.Ε. Πραμάντων ήταν να μειώσει το 87΄ όταν ο Χαρατσής εκμεταλλευτηκε λάθος του Τάστη βγήκε τετ α τετ και νίκησε τον Τσακτσίρα διαμορφώνοντας το τελικο 2-1.

Διαιτησία: Σιαμέτης (Βασδέκης, Παπαϊωαννού)

Κατσικά: Τσακτσίρας, Νικολάου, Βαρτζιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλείου (36΄ Γούλας Γ.), Αντωνίου, Τάτσης, Γούλας Ν. (84΄ Μπίνας), Μπελεβέτης (66΄ Μάντζιος), Γιαννάκης (78΄ Μαρούλης), Λισγάρας

Πράμαντα: Μίσσας, Χίτζος (13΄ λτρ. Καραφλιάς), Σταύρου, Ζάννης, Χήρας (58΄ Χαρατσης), Μασούρας, Μπάφας (80΄ Στεργίου), Μάραγκος, Ορφανός, Λιόντος , Λιανός.

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ