Μίλησε ο Βασίλης…

25

Στην δεύτερη θέση με ένα βαθμό διαφορά βρίσκεται ο Π.Α.Σ. Κράψης που επικράτησε με 1-0 έστω και δύσκολα της Α.Ε. Πραμάντων, που για άλλο ένα παιχνίδι δεν παρουσίασε το καλό επιθετικό της πρόσωπο.

Η Κράψη είχε μια “στείρα” υπεροχή σε όλο το παιχνίδι πράγμα όμως που βοήθησε το ότι τα Πράμαντα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο περίπου μία ώρα παιχνιδιού.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους όπου στο 5΄ ο Μπάφας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μασούρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 35΄ ο Λιόντος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ στο 45΄ ένα διαγώνιο σουτ του Μπούτζα πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ανέβηκε περισσότερο και δημιούργησε περισσότερες καλές στιγμές. Στο 53΄ ο Σήτος έκανε το σουτ η μπάλα όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Από το 66΄ και μετά ο Παράσχης επέμενε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και το κατάφερε στο 86΄ όταν με φάουλ έστειλε τη μπάλα στην “κλειστή” γωνία του Μίσα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτησία: Νέος (Γεωργίου Χ., Γκανάτσιου)

Κράψη: Σταυρόπουλος, Κουκλίδης, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Σταμούλης (90΄ Ρίζος), Κατσάνος (68΄ Β’υζας), Αλεξίου (90΄ Μάντζιος), Ζαμπέτας, Σήτος, Παράσχης, Τσάμος (58΄ Κατσούδας)

Πράμαντα: Μίσας, Μέγας, Μαραγκός, Ζάννης, Χήρας, Μωραϊτης, Μπάφας (46΄ Τζώρτζάτος), Μασούρας, Μπούτζας (90΄ Ορφανός), Λιόντός, Τσάντας (68΄ Χαρατσης)

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας