Φάγανε Μετσοβο…νε

42

Σπουδαίο διπλό ενόψει τις δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος πέτυχε ο Π.Α.Σ. Μέτσοβο που επικράτησε εκτός έδρας του Κουτσελιού με 0-2!

Οι δυο ομάδες παρουσιαστήκαν αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, ειδικότερα το Μέτσοβο και κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του. Ήταν καλύτερο τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας όσο και στα «στημένα» απ΄ όπου προήλθαν και τα δύο τέρματα.

Την πρώτη καλή στιγμή όμως είχε το Κουτσελιό όταν στο 6΄ ο Μητρογιάννης έκανε την σέντρα ο Αγγέλης την κεφαλιά από την μικρή περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Το Μέτσοβο από το τέταρτο και μετά ανέβηκε είχε μια καλή στιγμή στο 15΄ με τον Θ. Τσουλιάη, ενώ στο 20΄ ο Παλαιοπάνός εκτέλεσε φάουλ από αριστεραά, ο Κ. Τσιόστας πετάχτηκε και με προβολή έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μην έχουν σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 42΄ ο Παλαιοπάνος έκανε διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας ενώ στις καθυστερήσεις ο Παλαιοπάνος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Σταχούλη εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Κ. Τσιόστας με πλασέ έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη το θέαμα μετατράπηκε σε «κακό», με την βροχή να επηρεάζει τους 22 παίκτες. Στο 58΄ ο Δάσκαλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε τον Κακαράντζα ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε άουτ. Στο 68΄ ο Αγγέλης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Ντούτση να στέλνει την μπάλα άουτ ενώ στο 90+ ο Τσουλιάης Θ. έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Μάντζιος (Πάνος Σ., Γεωργίου)

Κουτσελιό: Στεφανή, Δάσκαλος Α., Μητρογιαννης, Πρέντζας, Μάγκος, Αναγνωστόπουλος (11΄ λτρ. Ευθυμιάδης (59΄ Ντούτσης), Αγγέλης, Κακαράντζας, Αλεξίου (76΄ Σιώζος), Δάσκαλος Ι., Γκεσούλης (46΄ Θανάσης)

Μέτσοβο: Αγγέλης, Μπαλιούσκας, Τσιόστας Χ., Τσουλιάης, Κέντρος, Σταχούλης (86΄ Πατσιας (90λτρ. Ποτσάι), Μπλέτσος, Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ., Γκουντέβενος (72΄ Τσουλιάης Κ.)

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ