Επιστροφή στις νίκες για την Προοδευτική!

12

Επιστροφή στις νίκες είχε το Πέραμα που επικράτησε με 0-2 στο γήπεδο της Λιμνοπούλας του Π.Α.Σ. Κράψης και ανέβηκε στους 22 βαθμούς.

Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου έδειξε στο πρώτο ημίχρονο πιο αποτελεσματική από εκείνη του Χρήστου Αγγέλη και πέτυχε δύο σχετικά γρήγορά γκολ.

Στο 12΄ ο Ι. Τσακανίκας εκτέλεσε φάουλ και ο Φώτης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στη συνέχεια η Κράψη προσπάθησε να ισοφάριση και έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες ενώ στο 27΄ βγήκε κάθετη πάσα στον Φώτη και εκείνος με πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα του κάνοντας το 0-2.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Κράψη να έχει την κατοχή χωρίς ωστόσο να απειλεί. Το Πέραμα από την άλλη είχε μια κλασική ευκαιρία με τον Τάτση που δεν ευδοκίμησε.

Διαιτησία: Ντάρας (Αγόρας, Σπυρογιώτης)

Κράψη: Μποζιάρης, Κουκλίδης, Καρατζιάς, Φαρμάκης (85΄ Μάντζιος), Σταμούλης (69΄ Παράσχης), Λυπίτκας, Αλεξίου, Κατσάνος, Ζαμπέτας (85΄ Χαλαύτρης), Κατσούδας (65΄ Σήτος), Βύζας

Πέραμα: Βάσιος, Κουκοδήμος (90΄ Μπαρούτας), Τσακανίκας Β., Στόλης, Συμεωνίδης, Διαμάντης, Τάσσης (77΄ Μανούρης), Τσακανίκας Ι., Τάτσης (86΄ Σταματελόπουλος), Φώτης (73΄ Ντόβας), Τζάλλας

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ