Δεν «Χ»αρίστηκε κανείς

18

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. ανάμεσα σε Χουλιαράδες και Ελεούσα με 1-1, με την Θύελλα να παραμένει πρώτη με 19 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους Χουλιαράδες να ξεκινάνε δυνατά και να δημιουργούν την πρώτη καλή στιγμή στο 14΄ όταν ο Λάμπρου έβγαλε την ασίστ στον Κακαράντζα εκείνος έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Γ. Γεωλδάσης.

Στο 21΄ όμως ένα απίστευτο σουτ του Γρίβα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0. Η απάντηση για την Θύελλα ήρθε στο 30΄ όταν ο Καλές έκανε την πάσα και ο Νάκος με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το 1-1. Στο 35΄ ο Νάκος έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη οι Χουλιαράδες μπήκαν δυνατά και κέρδισαν χώρο στο γήπεδο. Στο 60΄ έχασαν ευκαιρία με τον Τσουμάνη, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Από εκεί και μετά η Θύελλα προσπάθησε, βγήκε πιο επιθετικά από την αντίπαλο της και στο 76΄ είχε «χρυσή» ευκαιρία όταν μετά από σέντρα η μπάλα έφτασε στον Νάκο και εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Μαργωμένου, ενώ στο 89΄ ο Νάκος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Βελτσίστας την κεφαλιά αλλά την τελευταία στιγμή ο Μαργωμένος έσωσε την εστία του.

Διαιτησία: Κατσικογιαννης (Θάνασιας, Πάνος Σ.)

Χουλιαράδες: Μαργωμένος, Τσακμάκης, Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Πρέμος (88΄ Οικονόμου), Γεράσης (86΄ Μπάρκας), Γρίβας, Λάμπρου.

Ελεούσα: Γεωλδάσης, Πέτσιος, Πότσης, Οικονόμου, Γεωλδάσης Π., Πότσης Θ., Πεπόνης (72΄ Τζιάλλας), Κωνσταντινίδης, Βελτσίστας, Νάκος, Καλές (78΄ Τζουρμανάς)

Μιχάλης Τσάγκας