Ανακοίνωση του Αγροτικού Καστρίτσας

46

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αγροτικός Καστρίτσας, στην οποία εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Θύελλα Ελεούσας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής

«Η Διοίκηση του Αγροτικού Καστρίτσας εκφράζει την τεράστια απογοήτευση της για την διαιτησία στον σημερινό αγώνα με την Ελεούσα. Με λύπη αναγκαζόμαστε να προβούμε σε διαμαρτυρία κατά της σημερινής διαιτησίας των κυρίων Τάση, Γεωργίου, κ Ντότη οι οποίοι προφανώς και ήταν απών από τα αγωνιστικά λεπτά.

Κατανοούμε το γεγονός ότι και αυτοί άνθρωποι είναι αλλά και οι ίδιοι θα πρέπει να κατανοήσουν τους ποδοσφαιριστές των ομάδων και των παραγόντων αυτών, και να δείχνουν επαγγελματισμό σε κάθε φάση.

Σε περίπτωση που δεν νιώθουν καλά μπορούν εύκολα να δηλώνουν κώλυμα και να μην σουργιελιάζουν την προσπάθεια των ομάδων και με τις υποδείξεις τους να εκτρέπουν την συμπεριφορά του φιλάθλου κόσμου.

Απαράδεκτες αποφάσεις που ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα δεν γίνονται, σε ένα απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος που και τα ζώα φάρμας θα του γυρνούσαν την πλάτη.

Ο Αγροτικός Καστρίτσας είναι μια ομάδα με πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο και κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει να ονειρεύεται και να αγωνίζεται!!!»