Ντέρμπι με Παναιτωλικό για την Κ-17 του ΠΑΣ, στη Λαμία η Κ-19

35
 • Κανονικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση και στα πρωταθλήματα των υποδομών, με το παιχνίδι της Κ-17 να έχει ιδιαίτερη βαθμολογική και ψυχολογική αξία.

  Αρχικά, πρώτοι στη μάχη θα ριχτούν οι νέοι της Κ-19 του ΠΑΣ Γιάννινα, που στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος, θα φιλοξενηθούν το Σάββατο στη Λαμία, από την ομώνυμη ομάδα.
  Ο ΠΑΣ που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο Αγρίνιο και από την Ξάνθη εντός, έχει 28 βαθμούς και θέλει να επιστρέψει με το διπλό στις αποσκευές του για καθαρά ψυχολογικούς λόγους.
  Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 7 βαθμοί.
  Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00, το μεσημέρι του Σαββάτου και θα διεξαχθεί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Φραντζής).
  Διαιτητής έχει οριστεί ο Λαθύρης Β., με βοηθούς του τους Δοσκόρη Χρ. και Ξηρομερίτη Γ. από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι η Γκουσάρη Β. από το σύνδεσμο Φωκίδας.
  Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αναμένεται να είναι αναμφίβολα εκείνο
  που θα δώσουν οι έφηβοι της Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, εντός έδρας, την Κυριακή με τον
  Παναιτωλικό, που ως ένα βαθμό ίσως κρίνει και την ομάδα που θα κατακτήσει φέτος τη
  δεύτερη θέση.
  Η εξαιρετική φετινή φουρνιά της Κ-17 του ΠΑΣ πέρασε στην προηγούμενη αγωνιστική πάλι μόνη δεύτερη, έχοντας 37 βαθμούς, με την ομάδα του Αγρινίου να την ακολουθεί κατά πόδας, έχοντας 34.
  Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος, στο Αθλητικό κέντρο Epirus Sport, αναμένεται δυνατός και ενδιαφέρων, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν δείξει φέτος εξαιρετικά δείγματα γραφής.
  Ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΣ, θα έχει ως αποτέλεσμα οι Γιαννιώτες να ξεφύγουν στη βαθμολογία, αγκαλιάζοντας έτσι τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα play-oOs, ενώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ξαναβάλει φωτιά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.
  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:30 και θα τον διευθύνει ο Σιντόρης Μ., με βοηθούς του τους Παπαλαζάρου Γ. και Ράπτη Ι. από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Μπίτας Β. από το σύνδεσμο Ηπείρου.
  Τη σκυτάλη εν συνεχεία παραλαμβάνει η Κ-15 του ΠΑΣ, που αγωνίζεται και εκείνη την
  Κυριακή με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, με το παιχνίδι που είναι στο πλαίσιο της 18
  ης αγωνιστικής, να έχει ώρα έναρξης στις 15:00.
  Οι ομάδες καταλαμβάνουν μέχρι στιγμής τις τελευταίες θέσεις, με τον ΠΑΣ να έχει 9
  βαθμούς και την ομάδα του Αγρινίου να ακολουθεί στην τελευταία θέση, έχοντας 4.
  Διαιτητής θα είναι ο Τζόβας Λ., με βοηθούς του τους Τσάντα Δ. και Πάνο Σ. από την ΕΠΣ
  Ηπείρου.
  Ράνια Κρικώνη