Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

123

Ανακοίνωση εξέδωσε πρν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, σχετικά με την «ακύρωση» όπως λέει του πρωταθλήματος, από την Ελληνική κυβέρνηση

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

«Στον απόηχο λοιπόν της ακύρωσης του πρωταθλήματος, κατόπιν απόφασης της Ελληνικής κυβέρνησης, η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αρχικά θέλει να εκφράσει τη λύπη της γι’αυτή την εξέλιξη.

Δε θα μπούμε στη διαδικασία σχολιασμού των γεγονότων, μιας και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μια ομάδα που την αξία της τη δείχνει στα γήπεδα και μέσα στους αγώνες και τις μάχες που δίνει τόσα χρόνια στο Ελληνιό ποδόσφαιρο.

Σήμερα, για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες, μαζί με τον Απόλλων Σμύρνης, μιας κατάστασης, η οποία μόνο απαξίωση φέρνει στο άθλημα, και στους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος αυτού.

Το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν δώσει δικαιώματα, ακυρώθηκε απίσημα στις 16:30 σήμερα το μεσημέρι, μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις, για το άν θα γίνει ή όχι, και ενοείται χωρίς να υπάρξει κάποια ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι, και για το πρωτάθλημα και για τον αγώνα.

Η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έχοντας μια πορεία και ένα στόχο για το φετινό πρωτάθλημα, εάν κι’εφόσον συνεχιστεί, δε θα δεχθεί σε καμία περίπτωση το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διεξαχθεί εμβόλιμα ανάμεσα στις υπόλοιπες αγωνιστικές, και η μόνη περίπτωση διεξαγωγής του θα είναι πριν την επανέναρξη, ή μετά την τυπική λήξη του πρωταθλήματος.

Οτιδήποτε άλλο μετά τα τελευταία γεγονότα, θα είναι καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος, και του πρωταθλήματος κατ’επέκταση.

Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων, θα ζητήσουμε και πάλι συγγνώμη από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου».