Σαν σήμερα 23-26/5…by dj runner

like today by dj runner

159
like today by dj runner

Σαν σήμερα 23-26/5…by dj runner

Σαν σήμερα 23 Μα’ί’ου 1992  Οι Iron Maiden βρίσκονται στην πρώτη θέση των βρετανικών Albums Chart με το album τους Fear Of The Dark. To ένατο studio album του συκγροτήματος κυκλοφόρησε στις 11 Μαϊου του 1992 και είναι το τρίτο Νο.1 του συγκροτήματος. Δημοφιλή τραγούδια του δίσκου είναι τα From Here To Eternity, Wasting Love και Fear Of The Dark.Ας ακούσουμε λίγο το »fear of the dark»,να το θυμηθούμε δηλαδή…εδώ ακούμε Οι Iron Maiden είναι:Bruce Dickinson – φωνή,Steve Harris – κιθάρα,μπάσο,Janick Gers – κιθάρα,Dave Murray – κιθάρα,Nicko McBrian – τύμπανα

Σαν σήμερα 23 Μα’ί’ου 2006  Οι Led Zeppelin βραβεύονται με το Polar Music Prize ως πρωτοπόροι της rock μουσικής στην τελετή απονομής που πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Οι Robert Plant, Jimmy Page και John Paul Jones παρευρίσκονται παρέα με την κόρη του drummer John Bonham, ο οποίος απεβίωσε το 1980.

Σαν σήμερα 24 Μα’ί’ου 1983 , ο Vince Clarke (πρώην μέλος των Depeche Mode) και η Alison Moyet αποφασίζουν να διαλύσουν το συγκρότημα τους, τους Yazoo,μετά από δυο στούντιο album. Η Moyet ακολουθεί solo καριέρα ενώ ο Clarke δημιουργεί το synth-pop group Erasure. Δημοφιλή τραγούδια των Yazoo: «Only You», «Don’t Go», «Nobody’s Diary» κ.α.

Σαν σήμερα 25 Μα’ί’ου 2002 στην πρώτη θέση των Βρετανικών Albums Chart βρίσκεται ο Moby με το album του «18». Το 6o studio album του Αμερικανού μουσικού κυκλοφόρησε στις 14 Μαϊου του 2002. Θα γίνει χρυσό και πλατινένιο σε περισσότερες από 30 χώρες, πουλώντας πάνω από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Τραγούδια επιτυχίες του album είναι: «We Are All Made of Stars», «In This World»,»In My Heart’, «Extrfeme Ways» κ.α.

Σαν σήμερα 26 Μα’ί’ου 1971 o Don McLean ηχογραφεί το μοναδικό του Νο.1 τραγούδι, American Pie. Έχει τραγουδηθεί από πολλούς καλλιτέχνες όπως Mott The Hoople, Tori Amos, Chris de Burgh και Madonna.Αξίζει να το θυμηθούμε…ακούστε εδώ

Σαν σήμερα 26 Μα’ί’ου 1973 Οι Deep Purple κυκλοφορούν το single “Smoke On The Water”. Είχε πρωτοκυκλοφορήσει με το album »Machine Head» τον Μάρτιο του 1972. To τραγούδι, όπως και το υπόλοιπο album, είχε ηχογραφηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου του 1971 στο Grand Hotel του Μοντρό της Ελβετίας με τη χρήση του κινητού studio των Rolling Stones.

olaballa.gr—>music corner—>Σαν σήμερα by dj runner

Facebook : Djrunner

Soundcloud: Djrunner

instagram: djrunner

google+: djrunner