Σαν σήμερα….λίγο pop και λίγο rock….22 Απριλίου by djrunner

σαν σήμερα 22 Απριλίου by djrunner

197
like a prayer by runner

Σαν σήμερα 22 Απριλίου δεν θα πούμε πολλά…!!!Όχι πως δεν έγιναν πολλά,έγιναν.Ο Bryan Adams έγινε πατέρας για πρώτη φορά το 2011,γεννήθηκε ο D.Johns των silverchair το 1979,ο Elvis έχει πρεμιέρα στην ταινία του  easy come,easy go το 1967 και άλλα πολλά!!

Το 1998 οι faith no more,μετά από ένα κουβά αγαπημένες επιτυχίες(evidence,easy,epic,the real thing και άλλα…) ανακοινώνουν ότι διαλύονται…Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι το τέλος αφού το 2009 κάνουν ένα reunion και αργότερα αποφασίζουν να γίνου και δημιουργικοί.

Το 1966 οι Troggs κάνουν μια επανεκτέλεση (cover) στο wild thing της Αμερικάνικης μπάντας the wild ones το οποίο χτυπάει το No.1 στο billvoard top 100 τον Ιούλιο του 1966!!Έναν χρόνο μετά το 1967 το ακούμε από τον Jimi Hendrix και από τους kingsmen και ακολουθούν πολλοί!!

Αλλά σαν σήμερα το 1989 το like a prayer της Madonna χτυπάει κορυφή στα charts όλου του κόσμου!!!Γίνεται No.1 hit σε Αμερική,Αγγλία.Δανία,Φιλανδία,Γερμανία,Νορβηγία,Νέα Ζηλανδία και σε πολλές άλλες χώρες.Ένα κομμάτι που ανήκει στον δίσκο με το ομώνυμο τίτλο like a prayer και κυκλοφόρησε 21 Μαρτίου του 1989.

Αυτά έγιναν σαν σήμερα 22 Απριλίου…Έγιναν κι άλλα φυσικά αλλά ξεχωρίζουμε αυτά που μας αρέσουν!!!Sorry κιόλας…(αντικειμενικότητα πουθενά)!!!Ακούμε wild thing και like a prayer δυνατά!!!!

Τα λέμε αύριο σαν σήμερα!!!Τα φιλιά μας από όλη την ομάδα του music corner και το olaballa.gr!!!
by djrunner

facebook: djrunner Google+:djrunner Instagram:djrunner Soundcloud:djrunner