Αν ανανεώσει, «χαλάει» την Τότεναμ…

56

Ο Μάουρο Ικάρντι, βρίσκεται στην κορυφή των μεταγραφικών στόχων της Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές καλοκαίρι. Ο Αργεντίνος, την περασμένη αγωνιστική στη Serie A’, πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της Ίντερ κόντρα στη Σαμπντόρια, και έφτασε τα 22 σε 26 ματς στη διοργάνωση φέτος.

Ο Ικάρντι, έχει ρήτρα στα 110 εκ ευρώ, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί απ’οποιονδήποτε σύλλλογο εκτός Serie A.

Ο Αργεντίνος, δεν είναι ο μόνος επιθετικός που ενδιαφέρει τη Ρεάλ, καθώς στη λίστα των «Μερένχες» βρίσκεται και ο Χάρι Κέιν. Αμφότεροι είναι 25 χρονών, και από τα πιό «καυτά» πιστόλια στην Ευρώπη. Όμως ο Άγγλος, είναι πολύ πιό ακριβός από τον Αργεντίνο. Για να παραχωρήσει η Τότεναμ το κανόνι της, θα ζητήσει τουλάχιστον 200εκ ευρώ, ποσό διπλάσιο σε σχέση με τη ρήτρα του Ικάρντι.

Αν ανανεώσει, "χαλάει" την Τότεναμ...
Χάρι Κέιν: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, τον θεωρεί ως τον καλύτερο επιθετικό στην Ευρώπη

Η Ίντερ οστόσο, σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβίλαιο στον Αργεντίνο, και ατό μπορεί να «χαλάσει» την Τότεναμ. Αν ανανεώσει ο Ικάρντι με τος Μιλανέζους, η ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο, θα είναι της τάξης των 200εκ ευρώ, και το κόστος για την απόκτηση του για όποιον ενδιαφέρεται, θα είναι εφάμιλλο με του Κέιν.

Σε αυτή την περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προτιμήσει τον Κέιν, τον οποίο ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί ως τον καλύτερο επιθετικό στην Ευρώπη. Και η Τότεναμ, όπως είναι φυσικό, δεν θέλει ν’ανανεώσει ο Ικάρντι, με τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιο του.