Ψάχνει διπλή μεταγραφική «βόμβα» πριν το Μουντιάλ η Γιουνάιτεντ

138

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να πυροδοτήσει διπλή μεταγραφική βόμβα, πριν από το επερχόμενο Μουντιάλ, με δυό παίκτες που θα βρίσκονται εκεί, τους Τόμπι Άλντερβαϊρελντ της Τότεναμ, και τον Βραζιλιάνο Φρεντ της Σαχτάρ.

Η Γιουνάιτεντ, στοχεύει στην απόκτηση των δύο παικτών, πο θα καλύψουν σημαντικά κενά, και υπολογίζει το κόστος απόκτησης τους στα 100 εκ λίρες.

Σύμφωνα με τους «Times» οι διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα, με τον πρόεδρο των «Πετεινών», Ντάνιελ Λέβι να ξεκινάει από τα 75εκ λίρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ενθαρυντικό για τη Γιουνάιτεντ είναι ότι η Τότεναμ μπήκε σε διαπραγματεύσεις για τον παίκτη, που μέχρι πρότινος διατείνονταν ότι θα πουλήσουν μόνο σε σύλλογο εκτός Premier League.

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις για τον Άλντερβαϊρελντ να είναι σκληρές, δεν αναμένεται όμως να είναι το ίδιο και για τον Βραζιλιάνο Φρεντ. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι κοντά στα 44εκ λίρες, αν και οι «Times» τη θέλουν στα 52εκ.

Υπάρχουν ελπίδες, ότι ο 25χρονος μέσος θα περάσει ιατρικά την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα βρίσκεται στην Αγγλία, λόγω ενός φιλικού αγώνα που θα δώσει με την Εθμική ομάδα της χώρας του κόντρα στην Κροατία στο ‘Άνφιλντ».

Σε πείπτωση συμφωνίας με τον Φρεντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιθανό να εγκαταλείψει την περίπτωση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.